animació i música
 
 

Ànimus és una associació de professionals del món de la música que neix a finals dels anys noranta per donar uns serveis musicals d’una qualitat notablement superior a la que acostumava a sentir-se en algunes sales i en festes, tant a nivell particular com en festes de pública concurrència.
El nostre objectiu era aleshores i segueix sent avui en dia evitar l'expansió descontrolada de l'anomenada “canción del verano”, la qüestió no era posar-nos en contra de cap estil musical en concret sinó, tot el contrari, potenciar d’altres grups musicals tan nacionals com internacionals de notòria qualitat que hem tingut al llarg dels temps, podent així re-obrir el ventall musical i donar valor en aquelles celebracions tan especials.

A partir de l’any 2000, Ànimus potència la discoteca mòbil tan en càmpings com en casaments, essent recomanats per molts dels paradors nacionals de turisme i hotels de prestigi del territori català per animar musicalment i coordinar molts dels seus banquets.
També en els càmpings de la Costa Brava, Ànimus mostrava al turisme una mica de la cultura musical catalana, entre d’altres.


Durant la següent dècada, Ànimus continua creixent però mantenint  la mateixa filosofia, vendre un producte propi i de qualitat, és a dir, fent la feina que Ànimus pot abarcar i evitar subcontractes amb persones alienes, i poder així oferir un bon servei amb unes garanties de qualitat.

Aquest camí ens porta a formar part en la organització d’events de gran importància, i musicalitzar tot tipus de celebracions i banquets; festes majors i festes exclusives en vaixells; carnavals, inauguracions i cerimònies de tot tipus .
Al 2011, Ànimus va format part d’un projecte a nivell europeu a través de ESN(Erasmus Student Network) posant música cada setmana a una ciutat diferent, perquè tal i com diu l’expressió catalana:    “La feina ben feta no té fronteres”. 
Ànimus, i la seva història...